2006-12-29

Allt är flyttat

Hej alla! Nu är allt flyttat med lådor precis överallt.

Har lyckats få bredbandet att fungera, men tyvärr inte telefonen. Ska iväg till gamla lägenheten för besiktning snart så det är väl sista gången.

Sen ska jag ringa Telia för att se om jag kan få telefonen att fungera också. Skriver nåt nytt så fort jag kan.

Förresten: julklappströjorna blev färdiga och mycket uppskattade. Tyvärr glömde jag ta bilder på dinosaurietröjorna.

2006-12-20

Julledigt

Ett snabbt inlägg på lunchen. Sista dagen innan julledigheten och imorgon bitti får jag hämta nyckeln till den nya lägenheten.

Här ska jag flytta in på bottenvåningen! Imorgon ska jag åka dit och hänga upp lite gardiner men det stora flyttlasset blir först den 28:e.

Jag ska upp till Hälsingland och fira jul i några dagar först.

Julklapparna går långsamt framåt... Sista ärmen på sista tröjan är påbörjad. Måste nog komplettera med garn så jag ska åka förbi garnaffären efter jobbet.

God Jul och Gott Nytt År till alla ifall det inte blir något mer bloggat innan helgerna.

2006-12-11

Inga bilder

Jag har inga bilder nu heller. Kanske blir det en bild på Antons tröja ikväll. På Axels tröja har jag nu börjat med dinousariebården, så det går framåt.

Sen var jag ju på stickcafé i Skoghall och lärde mig sticka strumpor från tån och upp med Barbro som lärare. Det har blivit en bit men julklappen måste tyvärr gå före.

I helgen var jag och Ulrika till Ikea i Örebro så jag kompletterade gardinstänger och lite annat inför flytten. Igår packade vi en massa kartonger så nu är det mest sorteringsarbete kvar innan jag kan packa det sista.

2006-12-04

Många lådor blir det...

Det blir inte så många bloguppdateringar, men många flyttlådor blir det... I helgen packades det mesta i köket och en del kläder.

Jag hoppas att jag kan bli lite flitigare att uppdatera bloggen när jag flyttat och fått bredband.

Idag var jag och besiktade den nya lägenheten, lite småsaker var det men i stort sett är den väldigt fin. Jag längtar verkligen typ en månad framåt då alla saker är flyttade och man får ägna tiden åt att komma iordning.

Förresten, jag stickar också. Imorse gjorde jag klar ärm nummer två på den första dinosaurietröjan. Kanske blir det att sy på symaskinen och klippa upp ärmhålen ikväll. Men lite läskigt är det allt... tänk om nåt blir fel.