2006-11-20

Stockholmstur

Nästa gång jag ska åka till Stockholm så får jag antingen lämna mina syskon hemma eller inse att jag inte hinner med det jag vill...

Jag hann i alla fall med ett besök på Marias Garn där dessa två skönheter fick följa med hem.

Riktigt vad det ska bli vet jag inte än, men det vinröd/röd/rosa blir nog en fin spetssjal. Det andra kanske blir en väska lika som Barbro gjorde tidigare i höst.

2 kommentarer:

Mia sa...

Garnshopping med syskon (och deras fruar, och allas barn) suger- jag upplevde detta på Yll o Tyll i lördags, fick skamkänslor redan efter fem minuter... Men då skickade jag iväg hela drösen och kunde rota i reakorgen läänge... ;-)
Vilka fina garner! Det ska bli spännande att se vad du stickar av dem.

Bim sa...

Åh, vilka härliga färger! Hm, varför känns det alltid som om man får dåligt samvete när man själv unnar sig att pyssla om sig med det man gillar - garn. Men, om man själv tassar runt i bakhasorna på andra och de njuter i fulla drag bland sina drömmars saker... och själv helst vill komma vidare. Är detta något som är typiskt oss kvinnor???
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som undrar om vi inte bör sätta i foten mer än vi gör för våra garnnystan... ;) Älskar dina!!!