2009-06-06

Babyset nästan klart

Babysetet till min lilla brorsdotter eller brorson är nästan klart. Jag ska bara hitta några knappar och så hoppas jag att garnet som är kvar ska räcka till ett par sockor också. Jag stickade en hel del på koftan på tågresan ner till Göteborg på konfirmationsfirande förra helgen.

När jag åkte hem hade jag dock glömt mönstret hos Ulrika, men som tur var hade jag ett annat projekt med. Jag började på Tonys virkade sjal i entrådigt ullgarn från Ullcentrum. Jag är jättenöjd än så länge. Gick upp lite i virknålsstorlek för jag ville ha den lite luftigare. Virknålen i Harmony Wood är såklart ljuvlig!

Nästa projekt vet jag inte riktigt om det blir mer babykläder eller en födelsedagspresent till en kusin som fyller 40 i år. Ni blir de första som får veta, jag lovar...

Får fint besök nästa helg! Ulrika kommer från Göteborg, det ska bli mycket trevligt! Det råkar ju dessutom sammanfalla med WWKIPD (World Wide Knit in Public Day) på lördag, så vi ska nog hinna sticka både ute i Skoghall hos Maria på Zick-Zack och inne i stan. Det är samling vid Stick&Sy kl 13.

1 kommentar:

Inger sa...

Vad fint det blev,babysetet.Att virka sjalen i Ullcentrums garn ser ut att bli riktigt lyckat.