2010-01-24

Beslut

Jag bestämde mig till slut att välja Grötö och Ulrika framför en skidresa och konferens med jobbet när jag ändå inte åker skidor. Lite ångest har jag fortfarande men jag är övertygad om att ett besök hos Ulrika och en heldag på Grötö blir fantastiskt!

I helgen har jag stickat en liten mössa till min brorson. Jag stickade i Drops Baby Merino istället för alpacka som var i mönstret, för att det blir enklare att tvätta. Ligger redan tvättat och uppspänt med några nålar för att få en bättre form.
Jag har fått inbjudan till dop snart så jag hinner nog inte tillverka något mer utan får köpa en doppresent istället. Har bokat tågbiljetter upp istället för att köra, så då får jag dessutom ett antal timmar sticktid den helgen.

7 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Hej!
Du gjorde säkert det rätta valet! Ni verkar ha så trevligt på era stickträffar!
Ha en bra vecka!/Sommarfröken

Anonym sa...

Bra val, Veronica!!!
Kram från Mia

Inger sa...

Kul att du bestämde dig för Grötö.Jag kommer att vara där hela helgen och det tillsammans med min kollega,så vi stänger butiken ett par dagar.(fortbildnig)

Gittan sa...

Hej, vilken härlig mössa du har stickat.Är ny i bloggvärden och hittade dig när jag kikade runt lite. Ha det bra.

karinochmadelene sa...

Kul att du valde Grötö! Då ses vi / Karin på KarMa

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區