2009-01-31

Present

I lördags kom jag på att jag på måndag ska träffa en liten tjej som är ca fyra månader gammal. Jag har aldrig träffat henne men kom på att jag hemskt gärna skulle vilja ha en present till lilla Linnea.

Sagt och gjort, jag bläddrade i mina nya babyhäften från Drops och hittade en söt kofta. Letade bland sockgarnet och valde ett nystan med tjejfärger och lade upp. Igår kväll blev koftan färdig, funderar just nu om jag ska bry mig om att tvätta den nu eller inte.

Så här blev i alla fall resultatet. Ett nystan San Fransisco på 400m räckte precis till koftan.


Egentligen skulle kanterna vara i Alpacka och det skulle vara knytband i sidan, men jag använde sockgarn till kanten också och dessutom satte jag en knapp i sidan så man kan knäppa istället för att knyta.

Nu har jag återgått till systers sjal och den beställda mössan...

5 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Hej!
Kikar in ofta och beundrar dina alster! Jag lägger in dig på min blogg, hoppas att det är ok!
Ha det bra! / Sommarfröken

Inger F sa...

Själv stickar jag på en tröja i samma garn (brunt) till lille Hugo som föddes för ca en månad sedan. Vis av eget föräldraskap, stickar jag stl 12 månader så han kan ha den nästa vinter. Så här i början växer de så fort så det är ingen idé att sticka något, såvida man inte är en oerhört snabbsstickande nära anhörig.

Vi hörs!

garn moster sa...

jätte fin kofta, vad snabbt du stickar.mvh garnoholic.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區