2008-04-06

Underbar helg

Jag har haft en underbar helg i Göteborg hos Ulrika. På fredagen åt vi kinamat och satt i soffan och stickade. Jag stickade på strumporna i sockklubben, vilket var bra eftersom jag fick det nya mönstret och garnet i torsdags. På lördag klev vi upp ganska tidigt och åkte bussar, spårvagn och färjor för att komma ut till Grötö! Det var så mysigt att träffa alla, klappa på garn och sticka. Det fanns många andra bloggare på plats, många jag kände igen, men säkert många jag inte kände igen också...

Jag kunde inte heller motstå två härvor Lucca Fino och ett läckert bandgarn från Deisy Design som fick följa med hem.

Dessutom träffade vi ju Mia som beställt garn åt oss från Handpaintedyarn.com. Jag fick mina sex härvor underbart lace-garn.


En härva håller nu på att bli en Clapotis. Snart kan jag börja släppa maskor...

4 kommentarer:

Mia sa...

Det var så kul att ses och än en gång så himla kort vi sågs! Hoppas det kan bli lite mer "häng" nästa gång.
Jag har också haft en underbar helg, lite väl späckad med kurser bara. Efter lunch idag höll hjärnan på att bli överhettad kände jag, det sa bara stopp och jag ville bara hem. Men kul har det verkligen varit!
Clapotis i tunt lacegarn verkar vara en hit! Du kan väl berätta hur du trivs med den sen. Snygga färger också.
Kram!

Eva i Halmstad sa...

Hej
Tack för bilderna från Grötö.
Eva.

Carina sa...

Vilka fina sockor och vilket läckert garn. Vad är det för mönster du har använt? Var finns det att ladda hem eller var kan man köpa det? Vad har du använt för garn? det var jätteläcker färg.
Ha det bra
Mvh Carina "Kicki"

stickveronica sa...

Jag har använt Trekking XXL för sockorna. Mönstret är från sockklubben i Skoghall, det är Barbro som designat dem. Kanske ger hon ut mönstret om du frågar...