2008-11-10

Syfestival

Hade en underbar helg i Stockholm tillsammans med Ulrika och hennes jobbarkompis. Vi möttes fredag morgon på centralen och efter en kaffe tog vi en promenad hit. Som vanligt är butiken fylld med ljuvligheter så man har så svårt att välja något! Glömde fota skyltfönstret, men det var mycket snygga saker i lila.

Efter en lunch i Kista galleria tog vi den långa promenaden till mässan. Vi trodde aldrig vi skulle komma fram! På eftermiddagen satt vi i Garnhärvans monter och demonstrerade stickning av två sockor på en gång på rundsticka. Vi fick många kommentarer och frågor från förbipasserande. Vi sålde också kompendiet om sockstickning från stickträffen vi hade på Hammarö i somras.

Hos Anette passade jag på att komplettera mitt set med Knit Picks stickor. Jag köpte kablar 40, 60 och 80 cm långa samt spetsar 9:or samt lila sockgarn med cashmere. Ytterligare två lila nystan köptes som ska bli en halsduk till min jobbarkompis.

Eftersom vissa spetsar inte fanns hos Garnhärvan kompletterade jag inköpet hos Stäket.

Efter detta tog vi en liten tur runt mässan innan det var dags att åka och checka in på hotellet. Då tog vi pendeln in till centralen, det var betydligt närmare än tunnelbanan.

Sen blev det ett nystan Noro Kureyon sockgarn hos Svalan. Fortsättning följer...

2 kommentarer:

miastick sa...

ååå vilken fantastisk första dag! Vilket underbart lila cashmere-sockgarn du köpte också- ser mkt lyxigt ut.

Inger sa...

Vilken härlig färg på Noro-garnet.Sen är jag lite avis på att få möjligheten att besöka mässan två dagar.Visserligen hann jag göra av med tillräckligt med pengar på en dag,men ändå.