2009-03-31

Grötö

Hade en underbar helg i Göteborg och på Grötö! Tack alla som förgyllde min helg!

Irene och jag anlände till Göteborg halv tio på fredagkväll där vi möttes vid tåget av Ulrika och dotter. Natten tillbringade jag på Ulrikas soffa innan klockan ringde mycket tidigt. Det var dags att bege sig till Grötö...

Efter ett antal buss och färjebyten var vi så ute på Grötö vid halv nio. Vi betalade vår workshop tog lite kaffe och gick sedan upp till torget. Där fanns det massor av ljuvligheter att beundra, klappa på och handla. Det slutade med att jag fick med mig en hel del.

Från Deisy Design fick jag med en av Annas underbara väskor, samt en connector för mina rundstickekablar. Väskan är lila, någon som är förvånad?

Hos KarMa Garn köpte jag Heavens Hand samt Annas fina mönster på axelvärmare.

Sen köpte jag också lite silke från Solsilke, ska bli present så småningom.

Så var det då dags för utflyktens höjdpunkt; workshop i estnisk spetsstickning med Triinu. Det var fantastiskt och jag kom ganska långt på min lilla provlapp.
Efter workshoppen tog vi färjor, bussar, pendel för att komma hem till Ulrika igen.
Det var en otroligt intensiv och inspirerande dag och det kommer definitivt att bli fler resor till Grötö! På eftermiddagen visade sig vädret dessutom från sin allra bästa sida, med solsken och värme.

7 kommentarer:

miastick sa...

Å vilken härlig shopping och vilken härlig dag ni verkar ha haft! Jag blev lite snopen när ni plötsligt var borta, hann ju knappt prata med er. Men det var kul att ses i alla fall! Stor kram!

Sommarfröken sa...

Jag har läst på flera ställen om er tripp till Grötö och ni verkar ha haft en trevlig helg!
Kram från Sommarfröken

Inger sa...

Vad är det för färg på garnet till axelvärmaren?Jag kan inte se det riktigt på min skärm.Själv köpte jag den starkt lila.Bilder kommer nog under onsdagen då jag ska vara ledig från jobbet.

stickveronica sa...

Mia, hade gärna pratat mer men vi fick bråttom att leta upp unga fröken som sprungit iväg efter vår workshop på eftermiddagen för att inte missa färjan.

Jag tänkte att jag kan inte bara ha lila saker, så det blev brunt istället.

Tack alla för en superdag!

Anonym sa...

Lila väska??? Hmmm... :)
Mia

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍