2009-03-31

Grötö

Hade en underbar helg i Göteborg och på Grötö! Tack alla som förgyllde min helg!

Irene och jag anlände till Göteborg halv tio på fredagkväll där vi möttes vid tåget av Ulrika och dotter. Natten tillbringade jag på Ulrikas soffa innan klockan ringde mycket tidigt. Det var dags att bege sig till Grötö...

Efter ett antal buss och färjebyten var vi så ute på Grötö vid halv nio. Vi betalade vår workshop tog lite kaffe och gick sedan upp till torget. Där fanns det massor av ljuvligheter att beundra, klappa på och handla. Det slutade med att jag fick med mig en hel del.

Från Deisy Design fick jag med en av Annas underbara väskor, samt en connector för mina rundstickekablar. Väskan är lila, någon som är förvånad?

Hos KarMa Garn köpte jag Heavens Hand samt Annas fina mönster på axelvärmare.

Sen köpte jag också lite silke från Solsilke, ska bli present så småningom.

Så var det då dags för utflyktens höjdpunkt; workshop i estnisk spetsstickning med Triinu. Det var fantastiskt och jag kom ganska långt på min lilla provlapp.
Efter workshoppen tog vi färjor, bussar, pendel för att komma hem till Ulrika igen.
Det var en otroligt intensiv och inspirerande dag och det kommer definitivt att bli fler resor till Grötö! På eftermiddagen visade sig vädret dessutom från sin allra bästa sida, med solsken och värme.

5 kommentarer:

miastick sa...

Å vilken härlig shopping och vilken härlig dag ni verkar ha haft! Jag blev lite snopen när ni plötsligt var borta, hann ju knappt prata med er. Men det var kul att ses i alla fall! Stor kram!

Sommarfröken sa...

Jag har läst på flera ställen om er tripp till Grötö och ni verkar ha haft en trevlig helg!
Kram från Sommarfröken

Inger sa...

Vad är det för färg på garnet till axelvärmaren?Jag kan inte se det riktigt på min skärm.Själv köpte jag den starkt lila.Bilder kommer nog under onsdagen då jag ska vara ledig från jobbet.

stickveronica sa...

Mia, hade gärna pratat mer men vi fick bråttom att leta upp unga fröken som sprungit iväg efter vår workshop på eftermiddagen för att inte missa färjan.

Jag tänkte att jag kan inte bara ha lila saker, så det blev brunt istället.

Tack alla för en superdag!

Anonym sa...

Lila väska??? Hmmm... :)
Mia