2009-08-07

Snart är semestern slut...

Sista vardagen på semestern fick jag tillbringa på jobbet, i alla fall i två timmar. Mina kollegor behövde hjälp och eftersom jag var hemma fick jag åka dit en sväng. Det var okej och vi fick igång det som krånglade!


Efter jobbet cyklade jag in till stan och kollade in slutrean och uträttade lite ärenden. Var förbi Stick&Sy och kollade på det nya Fame trend garnet och om de nya höstkatalogerna från Drops kommit, men det hade de inte.


På semestern har jag mest fortsatt med färdigställandet av pågående projekt. Tony-sjalen är klar, sockorna i Lornas Lace sockgarn är klara. Nu återstår endast två sjalar som är "sticka i ensamhet"-projekt.

Sen fick jag en beställning på halsdukar från min kusins söner. De ville ha halsdukar, så jag har köpt jättemjuk merinoull på Kinnagarn. Det kommer att bli mössa, vantar och halsduk till båda killarna. En mössa är redan klar!

Mitt belöningsprojekt för att jag nästan tömt stickkorgen blev en ny kofta i Fabel. Grundmönstret finns i den nya höstkollektionen från Drops, men det har redan blivit lite ändringar och fler är planerade. Eftersom jag älskar min andra sockgarnskofta ville jag göra en till, för den är precis lagom varm och tålig. Garnet, tillsammans med billigt Sisu som ska bli vantar, köpte jag hos Karma som Ulrika och jag besökte i de nya lokalerna när jag var i Göteborg på semestern.

Under semestern fick jag också en beställning på en sjal till min moster ur boken Victorian Lace. Till den har jag köpt creme-färgad Kid-Silk, på Nedergården i Bollebygd, det ska bli trevligt att testa garnet.

Ulrika och jag tog också en tur till Skroten i Skene där jag köpte tyg till ett lapptäcke till min lilla brorson/brorsdotter.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vilken flit! Du är otrolig

Hälsningar Barbro

Inger sa...

Du verkar ha haft en lyckad semester.Själv hade jag en bra premiärdag i butiken i lördags.