2008-08-11

Fortsatt resa

Nästa dag tog vi oss in till centrum och strosade runt lite. Tyvärr var två garnbutiker vi hittade semesterstängda, men vi hittade i alla fall två som var öppna.

På den ena var det ofantligt mycket akryl, men jag hittade i alla fall detta mjuka sockgarn som nog kan bli en filt med virkade mormorsrutor så småningom...
En lunch hann vi också på stan innan vi åkte tillbaka till hotellet för en siesta innan vi skulle ut och hämta leverans för stickträffen. Anette var snäll nog att öppna butiken för oss så vi kunde shoppa lite också... Vi klappade och funderade och klappade lite mer!
Jag köpte lite tillbehör till mitt Harmony Wood-set samt två nystan blått Regia Silk! Garnet är bara så ljuvligt mjukt och jag klappar gärna på det i väntan på att det ska förvandlas till ett par sockar.
Flätstickorna var mycket trevliga, jag har använt dem till ett par sockar med flätor som fanns med i kompendiet alla deltagare i helgens stickträff fick.

Lördagen var det så dags att återvända till Karlstad, och visst ligger Mariefred på vägen mellan Linköping och Karlstad? Nja, kanske blev det lite omväg, men det var det värt! Vilken ljuvlig butik! Var bara tvungen att fota lite av skyltningen...

Allt var färgkoordinerat och så vackert! 2hekto Atacama alpacka i turkos och lila fick följa med från rea-korgen, ska bli något varmt och gott till vintern.
Sen blev det pastasallad på en mack i Eskilstuna innan vi åkte hem till mig. Tack Ulrika för en mycket trevlig garnspanarsemester!

1 kommentar:

ulrikasblogg sa...

Tackar själv.
Det var precis vad jag behövde.
Kram Ulrika