2008-08-11

Resan

När Ulrika och jag lämnade Göteborg styrde vi kosan mot Ödeshög och ett visst ullspinneri. Fast ett snabbt stopp i Borås blev det på Abecitas butik i Knalleland.

Ingen av oss hade tidigare varit på Östergötlands Ullspinneri, så vi blev mer och mer konfunderade när vi kom längre och längre ut i skogen. Fast helt plötsligt var vi där... Här är synen som mötte oss då vi parkerat bilen.

Massor med gul ull ute på tork!


De tre fåren som visst synts på minst en annan stickblogg i sommar...


Här var man ju bara tvungen att handla lite, det blev Visjö-garn ett kit för Östergötlands vantar med blåklint och dessutom lila och cerise. Sen fick även en härva lila pälsullgarn följa med hem.
Nästa destination var Linköping och hotellet. Det var riktigt nostalgiskt att vara tillbaka i Ryd där jag tillbringat så lång tid för mina studier! Centrumet var sig ganska likt förutom Hemköpsbutiken där vi handlade lite kvällsmat och tog med oss ut till Bergs slussar där vi åt och tittade på dagens sista slussning.

2 kommentarer:

Inger sa...

Tack för en trevlig helg!Bergs slussar ligger inte långt från där jag bor.En vacker plats.Mariefred ligger på min önskelista över platser att göra en utflykt till.Kan det månne bero på den där garnbutiken tro?

Anonym sa...

Häftiga får:)