2007-10-03

Göteborgsresa

Var i Göteborg i helgen och hade en underbar helg med mycket stickning och trevligt sällskap!Jag bodde hos Ulrika och så träffade vi Mia och Vilja.
Vi hade väldigt trevligt och insåg då verkligen fördelen med att ha samma intresse då man går på stan. Vi hann med besök här, där det blev två av de nya Drops-katalogerna och detta underbara Kauni-garn. Ska nog bli en rätstickad sjal.

Sen köpte jag den mörka alpackan i denna halsduk, ska göra mössa och vantar i den mörka också, men den ljusa fick jag av Irene när hon varit i USA.

Halsduken blir ljuvligt mjuk och kommer att passa perfekt till min nya svarta vinterjacka. Butiken var mysig och personalen jättetrevlig så det blir säkert fler besök!

Dessutom hann vi med ett besök på Knapp-Carlsson och hit gick vi och avslutade här.

Ett inköp gjordes också som inte var stick eller garn-relaterat. Eller kanske inte för resten, det har redan legat flera stickningar i den här, det ville inte fungera att ladda bilden på väskan. Kommer en annan dag när jag har mer tålamod....

3 kommentarer:

Inger F sa...

Åhhh vilket vackert garn! Det hade inte heller jag klarat av att inte köpa. Råkade du besöka bokmässan också? För då blir jag ännu mer avundsjuk?

Betr taggen... älskar du stora barn också? För i såfall kan du få låna två odrägliga tonåringar på sammanlagt 3,6 meter... (hehe)

/IngerF

Mia sa...

Det var så kul att ses! Du såg verkligen ut att trivas med Vilja i famnen också- och hon med dig!

eva i halmstad sa...

vilketn härlig färg dit Kauni garn har.
Ha en go helg, Eva.