2007-10-27

Dåligt samvete

Igår kväll i TV-fåtöljen tog jag itu med ett dåligt samvete. Jag fäste alla trådar och började sy ihop väskan från stickstämman i somras.

Nu återstår sömmen i ena sidan samt en bra bit I-cord för handtagen. Jag hoppas att garnet räcker! Fast i värsta fall får jag väl göra randigt, jag har lite småbitar av det övriga garnet kvar.

Funderar på att stoppa i något i hantagen innan tovning så de inte töjer sig så mycket som tovade väskor har en tendens att göra.

Sen har jag beslutat mig för att riva upp MS3-sjalen, för att bli av med ett annat dåligt samvete. Hann väl någonstans förbi ledtråd 3 och den var väldigt rolig att sticka, men dels blir den för liten och så tror jag inte jag kommer att använda den. Så jag använder merinosilket till något ur Victorian Lace istället, som jag tänkte från början.

2 kommentarer:

Bim H-D sa...

Grattis i efterskott!!!
Hrm, ser ut som om jag också har något oavslutat att ta hand om... sidorna ska sys samman och allt ska sedan in i tvättmaskinen. Ja, mina i-cord är avklarade...
Undrar om inte ursäkten att göra den färdig här var - kass tvättmaskin. Hrm, nu har jag fått mig ny, så då kan jag inte skylla på det längre, hm... Öhhh, har inte något ok tyg till foder! Där har vi orsaken, hihihi...
Må så gott... västvärmländskan... kramis, ngn som kom på att på onsdag är det stickcafé (?)... gubben jobbar kväll!!! :(

eva i halmstad sa...

Va bra, de är bättre att riva upp än att gå omkring med dåligt samvete, jag har gjort färdigt min ms3 men kommer nog aldrig att använda den, den passar inte mej.
Ha de bra , Eva