2008-02-27

Garn

Sen kom Barbro och hon hade med sig det garn som kom för sent för sockklubben i Skoghall. Eftersom det var mina färger fick ett sånt nystan följa med hem också.

Dessutom fick jag allt ofärgat sockgarn som Barbro beställt åt Irene, Ulrika, Maria och mig. Tog kort på bara min andel. Det ska bli så kul att leka lite med färger. Och eftersom jag noterade att mitt sockgarnsförråd krympt betänkligt sista tiden passar det ju riktigt bra.

Sen var det ju faktiskt stickcafé, så jag stickade också. Jag hann precis sticka ihop överkanten på fickan på Ruby. Stickar i enfärgat Opal Uni och Opal Feelings. Tycker inte om den rullade nederkanten som ska vara enligt mönster utan jag gör tvåfärgad resår istället.

Den här gången stickar jag 0-6 månader eftersom mottagaren inte fötts än. Det här är nog sista inlägget innan helgen, men kanske redan på söndag kommer det nog uppdatering på inköpen.

3 kommentarer:

Agneta sa...

Alltså blev det garn i alla fall:-)och vilken underbar färg. Jag skulle gärna låta ett sånt nystan följa med mig hem.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟